Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ανοικτή Επιστολή προς τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του ΚΚΠΑ Νέας Σμύρνης


Νέα Σμύρνη, 20 Ιουλίου 2013


Αγαπητές κ. Διευθύντριες,

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών γιορτών που διοργανώσατε στα τμηματά σας, τις προηγούμενες ημέρες, και πλησιάζοντας στο τέλος της φετινής χρονιας θέλω -εκ μέρους όλων των γονέων- να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για το έργο σας την χρονιά που πέρασε.

Οι παιδικοί σταθμοί του ΚΚΠΑ Δήμου Νέας Σμύρνης αποτελούν τμήματα προσχολικής αγωγής και τιμούν το ρόλο τους με το έργο που παρέχουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των παιδιών. Δεν είναι απλά ένας χώρος που “σταθμεύει” ο γονέας το παιδί του για όσες ώρες δεν μπορεί να είναι κοντά του, αλλά ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης του παιδιού και διευκόλυνσης της μεταβασής του από το περιβάλλον της οικογένειας στο ευρύτερο κοινωνικό.

Οι παιδαγωγοί και το προσωπικό των Τμημάτων, όλη τη χρονιά που πέρασε, τιμήσατε το λειτουργημά σας και με καλή διάθεση (σε πείσμα των καιρών), επαγγελματισμό, υπομονή, και αγάπη φροντίσατε να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών σε κάθε επίπεδο (γνωστικό, ψυχοσυναισθηματικό, γλωσσολογικό κλπ). Τα παιδιά συνεργάστηκαν άψογα στο πλαίσιο που δημιουργήθηκε1 και οι Γονείς ανταποκρίθηκαν στις συντονισμένες ενεργειές στη διάρκεια του έτους (εκδηλώσεις, παραστάσεις, προγράμματα κλπ).

Οι Γονείς θα είμαστε σε διαρκή συνεργασία μαζί σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει.
Θερμά συγχαρητήρια & Καλό Καλοκαίρι


Γιώργος Χαμάκος

1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙ-ΣΤΑΘΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *