Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριος Αποχαιρετισμός



Νέα Σμύρνη, 27 Σεπτεμβρίου 2014


Αγαπητοί φίλοι-γονείς και συνεργάτες,

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης (ΚΚΠΑ)”, που προγραμματίζεται, αποχωρώ από την θέση του Εκπροσώπου Γονέων-μέλους του ΔΣ του ΚΚΠΑ και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά:
  • Τους Γονείς και Κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εκλέχθηκα εκπρόσωπός τους στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης (ΝΠΔΔ), το οποίο διοικεί τους Παιδικούς Σταθμούς της Νέας Σμύρνης
  • Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και όσους Γονείς συμμετείχαν ατομικά για τις κοινές μας προσπάθειες στον άξονα στήριξης και βελτίωσης του έργου των Παιδικών Σταθμών
  • Τις Διευθύντριες και το προσωπικό των Τμημάτων για την άριστη συνεργασία μας
  • Την κα Β. Στασινοπούλου, εκπρόσωπο των Εργαζομένων και Διευθύντρια του ΝΠΔΔ, για τη συμπαράσταση στο έργο μου
  • Τα μέλη του ΔΣ του ΚΚΠΑ (2013-2014) για την στήριξη τους σε θέσεις και προτάσεις που ανέπτυξα στα πλαίσια των συνεδριάσεων, για τις παραγωγικές διαφωνίες μας, καθώς και για την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους που μοιράστηκαν μαζί μου.


Κλείνοντας θέλω να επισημάνω για άλλη μια φορά ότι οι παιδικοί σταθμοί του ΚΚΠΑ Δήμου Νέας Σμύρνης αποτελούν τμήματα προσχολικής αγωγής και τιμούν το ρόλο τους με το έργο που παρέχουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των παιδιών. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης του παιδιού και διευκόλυνσης της μεταβασής του από το περιβάλλον της οικογένειας στο ευρύτερο κοινωνικό. Το επιστημονικό-παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό, κάθε χρόνο τιμούν το λειτουργημά τους με καλή διάθεση, επαγγελματισμό, υπομονή, και αγάπη και στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών σε κάθε επίπεδο (γνωστικό, ψυχοσυναισθηματικό, γλωσσολογικό κλπ).

Εύχομαι στον νεοεκλεγέντα εκπρόσωπο Γονέων, κ. Γ. Πόθο, στον αναπληρωτή του κ. Ν. Παπαλεξίου, και στο νέο ΔΣ του ΚΚΠΑ να συνεχίσουν τις προσπάθειες του Νομικού Προσώπου για τα καλύτερα αποτελέσματα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια!

Θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Γεώργιος Π. Χαμάκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *