Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Παιδαγωγική Χρονιά - Ευχαριστίες

κείμενο επιστολής του Εκπροσώπου Γονέων προς τις Διευθύντριες, τις Παιδαγωγούς και το Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Νέας Σμύρνης

Νέα Σμύρνη, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητές Διευθύντριες των Τμημάτων,
Αγαπητοί Παιδαγωγοί,
Αγαπητό προσωπικό

Με την ευκαιρία της έναρξης της παιδαγωγικής χρονιάς, θέλω να τονίσω ότι οι παιδικοί σταθμοί του ΚΚΠΑ Δήμου Νέας Σμύρνης αποτελούν τμήματα προσχολικής αγωγής που τιμούν το ρόλο τους με το έργο που παρέχουν στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των παιδιών. Η συμμετοχή σας είναι καθοριστική στο να παρέχεται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης του παιδιού και διευκόλυνσης της μεταβασής του από το περιβάλλον της οικογένειας στο ευρύτερο κοινωνικό.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη, σε εσάς και όλο το προσωπικό του Σταθμού, στο τόσο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε έως τώρα, και να σας ενημερώσω ότι προγραμματίζονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου εκπροσώπου Γονέων στο νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Γεώργιος Χαμάκος

Εκπρόσωπος Γονέων - Μέλος ΔΣ ΚΚΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *