Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Το ΚΚΠΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με δίμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών,συνολικά 25 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Δυστυχώς κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου μας είχαν κοινοποιηθεί οι εγκρίσεις για την σύναψη συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και οι συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Για το έτος 2013 οι εγκρίσεις έχουν καθυστερήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να έχουμε και πάλι 2μηνες συμβάσεις που συνεπάγεται την αλλαγή σε λίγο καιρό των παιδαγωγών που θα αναλάβουν τα παιδιά.

Όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να λειτουργήσουν τα Τμήματα προσχολικής Αγωγής, ακόμα και με αυτές τις συνθήκες, και η λύση αυτή αποτελεί μονόδρομο.

Σε κάθε περίπτωση όμως όπως θα δείτε το επίπεδο του προσλαμβανόμενου προσωπικού θα είναι υψηλό, όπως περιγράφεται στην σχετική προκήρυξη και παρόλο που η διαδικασία αυτή επιβαρύνει τις διευθύντριες και το υπόλοιπο προσωπικό των τμημάτων, δεν θα επηρεάσει το σημαντικό παιδαγωγικό έργο των τμημάτων.

Ως γονείς θα συνεργαστούμε με τα τμήματα ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *